Grøn dressing

  • ½ bundt persille
  • ½ bundt purløg
  • lidt koriander
  • ca. ½-1 fed hvidløg
  • saft af ½ citron
  • 2 tsk vineddike
  • 2 tsk olivenolie
  • salt & peber
  • Evt. lidt flydende sødemiddel (efter smag).

Hak persille, purløg og koriander meget fint. Brug evt. en persillekværn eller en foodprocessor.

Hak hvidløget meget fint med en kniv. Bland krydderurter og hvidløg med resten af ingredienserne og smag dressingen til.

Lad dressingen trække i ca. 15 minutter før brug. (Den får en bedre smag, når den får lov til at stå lidt).

NB

Meget lækker dressing til f.eks fisk.

Opskriften er fra bogen Spis dig slank 2

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*