Frokostburger med mozarella og avocado

Som fyld i en frokostburger kan der også bruges en rest okse- eller kamsteg, kylling, fiskefilet, torskerogn eller kogte æg. Stænk evt. pitabrødet med lidt vand før det bages i ovnen, så hæver det fint op og bliver sprødt.

  •  ½ avocado
  • ca. ½ bdt. basilikum
  • 1 tsk citronsaft
  • hvidløgssalt
  • 60 g pitabrød
  •  salatblad
  • lidt jalapeños
  • tomatskiver
  • et par skiver grøn peberfrugt
  • 50 g mozzarellaost (max 45+)

Mos en kvart avocado sammen med hakket basilikum, citronsaft og hvidløgssalt og smør det på et pitabrød, der er delt. Skær den anden kvarte avocado i skiver.

Kom et salatblad på den ene halvdel af pitabrødet sammen med tomatskiver, jalapeños, avocadoskiver og osten i skiver. Læg den anden del af pitabrødet ovenpå og klem burgeren lidt sammen omkring fyldet. Velbekomme!

Opskriften er fra bogen Spis dig slank i frokostpausen

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*