Forloren and af kalkun

Forloren and af kalkun

170 g kalkunbryst
1 æble
40 g stenfri svesker
salt & peber
2 dl andebouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)

grønsager efter ønske

Lav et snit ind i kødet med en skarp kniv og fold kalkunbrystet ud, så det bliver ét stort, fladt stykke. Skræl æblet, skær det i tynde både og skær sveskerne lidt ud. Læg frugterne oven på kødet, rul det sammen og bind det for at holde det på plads. Læg det herefter i et ovnfast fad. Kom bouillonen ved og krydr kødet med salt og peber.

Sæt stegen i en varm ovn og steg ved 200° i ca 40 minutter.

Skær kødet i skiver og server dem med grønsager efter ønske og den lækre sauce, der er i bunden af fadet (æblet har jævnet saucen).

Den forlorne and kan serveres med traditionelt andetilbehør, som for eksempel lun rødkål, waldorfsalat og kartofler, som du kan finde opskrifter på andetsteds i bogen.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*