Forårsruller med kylling

60 g filodej (2 plader)

170 g hakket kyllingebryst
1 fed hvidløg
1 rød chili
3 cm ingefær
80 g løg
100 g grøn peber
100 g kinakål
Krydderier efter smag (f.eks. salt, peber, karry, chili)

Vand, bouillon eller soyasauce til stegning af kød og grøntsager
2 tsk olie til stegning (pensling af rullerne)

Svits hvidløg, chili, grøn peber og løg i en gryde/pande. Tilsæt kylling. Lad det hele falde sammen og tage lidt farve. Tilsæt kinakål og revet ingefær. Smag til med krydderier.

Tag de 2 plader filodej og skær dem i halve eller kvarte. Fordel fyldet på dejen og rul til 4 tykke eller 8 tyndere forårsruller. Læg rullerne i et ildfast fad, pensl dem med olie og giv dem 13-15 min i ovnen på 200 g – til de er sprøde og gyldne.

Den oprindelige opskrift er sakset fra ddv’s forum.

TIPS

Kan bruges som frokostret med 120 g kylling. Middagsbrødet kan da byttes til filodej.

Beregninger til kostdagbog:

1 frugt eller 30 g brød (byttes til 75 g rå filodej)
Evt ekstra (bouillon)

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*