Ferskenfromage med hindbær

Ferskenfromage med hindbær

  • 125 g DDV yoghurt 7 %
  • 1 fersken
  • Lidt vaniljekorn
  • Lidt flydende sødemiddel
  • 2 blade husblas
  • 100 g hindbær

Læg husblasen i blød i koldt vand. Blend den udstenede fersken (gem lidt til pynt) sammen med yoghurten. Smag til med vaniljekorn og sødemiddel. Vrid husblassen og smelt den i et vandbad eller kom lidt kogende vand på. Pisk, til den er helt smeltet. Når den er lidt afkølet, røres den forsigtigt sammen med fromagen.

Hældes i en skål og sættes koldt i ca. 2 timer. Pynt med friske hindbær og lidt fersken.

Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*