Fastelavnsboller med creme

Fastelavnsboller med creme
Er der noget bedre end hjemmebagte boller?

Selvom det ikke lige er fastelavn, kan man godt spise de lækre fastelavnsboller – enten som de er eller fyldt med lækker creme.

1 spsk minimælk
1/8 pakke gær
30 g let mayonnaise
45 g mel
et lille nip salt
1 spsk Multisød

Creme:
1 æg
1 spsk Multisød
1 dl minimælk
1 tsk maizenamel

3 tsk marmelade

Lun mælken lidt og udrør gæren heri. Rør mayonnaise, mel, salt og Multisød i og rør det sammen til en lind dej.

Kom dejen på bagepapir i 2 klatter. Lad dem hæve i en halv time og bag dem herefter i en 200 grader varm ovn i et lille kvarter, til de er hævede og gyldne.

Kom alle ingredienserne til cremen i en lille gryde og pisk det godt sammen. Varm forsigtigt op, til det tykner uden at koge. Tag cremen af varmen og køl den af.

Køl bollerne lidt af, flæk dem og fordel cremen i dem. Kom en klat marmelade i hver og server.

Opskriften stammer fra ‘Sund & slank året rundt – desserter’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*