Diverse

*-mærkede opskrifter har intet billede og er derfor ikke med i gallerierne.

Opskrifter:

Dressinger:

Drikke:

Smooties: 

Andet:

Råd om opbevaring af grøntsager og frugt

“Strammeplanen” – når dit vægttab stagnerer

Gammelt kostprogram, menuplan og kostdagbog

Vægtkonsulenterne udviklede hele tiden deres koncept – bare fra 2009-2010 skete der meget – bl. a. fordi de startede et samarbejde med Hjerteforeningen.

Når jeg skal tabe mig bruger jeg dog det jeg kender og brugte i 2009 – det virkede dengang, så det gør det nok stadig. 🙂

DDV eksisterer ikke længere. I 2012 opkøbte Egmont Magasiner slankevirksomheden og hele konceptet ændrede sig meget. I dag kommer man ind på Alt for damernes hjemmeside  (alt.dk) når man klikker på linket til DDVs hjemmeside. Der kan man stadig finde nye opskrifter der passer til det gamle DDV-kostprogram og mange af de gamle opskrifter.

For mig ser det ud til at Fit-all nu (2022) tilbyder noget af det som DDV tidligere gjorde.
Man kan deltage online (hvis der ikke er møder i nærheden) og downloade en app, hvis man er medlem. Fit-all er også en del af Egmont magasiner.

Jeg har ingen anelse om hvor meget Fit-all har taget med sig fra DDV – og om vi tidligere medlemmer kan genfinde det vi oplevede engang. Jeg ved blot af mange af de gode, gamle vægtkonsulenter, som hjalp os dengang, forsvandt til andre slankevirksomheder.

Men her er vores materiale fra de gode gamle dage:

Menuplan og kostdagbog for kvinder 2009
Menuplan og kostdagbog for mænd 2009

Kostprogram (2009):

Kød   Fisk   Mælkeprodukter   Ost   Grøntsager   Frugt   Fedtstoffer   Æg   Brød   Morgenmadsprodukter   Kartofler, ris, pasta, majs m.m.   Drikkevarer   Ekstra   Frit

Afkrydsningsskemaer til kostdagbogen (2010):

Jeg har ikke undersøgt hvor mange af disse produkter der stadig findes i  2022. DDV blev stærkt kritiseret for at fremstille “sunde og slankende” produkter, og undlade at fortælle at der fandtes mere magre alternativer på markedet.
DDV svarede igen med at netop de produkter passede ind i deres samlede kostprogram.

Uanset hvad, så så det sådan ud i 2010 🙂

DDV-produkter
Åblomst-produkter