Dampede muslinger

Dampede muslinger

Der findes mange forskellige slags muslinger, der vil kunne tilberedes på samme måde.

35-50 blåmuslinger i skal

75 g gulerod
75 g bladselleri
75 g løg
1 fed hvidløg
stængler af bredbladet persille
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
saft af 1⁄2 citron
1 laurbærblad
blade af bredbladet persille
salt & peber

Skær gulerod, bladselleri, løg og hvidløg i bitte små tern og snit stængler af persillen fint.

Kom alle grønsagerne i en stor gryde med bouillon, citronsaft og laurbærblad.

Kog i 5 minutter.

Tilsæt muslinger og læg låg på gryden. Damp til muslingerne er åbne – det tager et par minutter. Vend persilleblade i og krydr med salt og peber.

Anret de dampede muslinger i en stor dyb tallerken.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*