Chokoladetoppe à la iskonfekt

Chokoladetoppe a la iskonfekt

30 g minarine
10 g DDV kakao
lidt vand
lidt vaniljekorn eller vaniljearoma
lidt reven appelsinskal (usprøjtet)
multisød
eventuelt smuttede mandler

Kom minarine, kakao, lidt vand, vaniljekorn og reven appelsinskal i en lille skål og rør det sammen.

Smag til med multisød og kom massen i små skåle eller i konfekt papirforme. Sæt dem i fryseren, til de er helt faste i konsistensen.

Serveres direkte fra fryseren. Pynt eventuelt med en mandel i hver portion.

TIPS
Prøv med andre smagstilsætninger f.eks. romaroma, whiskyaroma, orangearoma, kokosaroma, pistaciearoma eller pulverkaffe.

Opskriften er fra julehæftet Spis dig sund i julen

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*