Blåbær cheesecake

Af: Vægtvogterne

Blåbær cheesecake
40 g rasp
1 spsk multisød
15 g DDV plante 70
25 g ricottaost (max 45+)
1 æg
50 g DDV yoghurt
2 spsk Multisød
100 g blåbær

Bland rasp, Multisød og fedtstof sammen og pres det ud i en lille tærteform.

Pisk ricottaost, æg og yoghurt sammen med Multisød og hæld massen over den fastpressede raspmasse.

Drys dernæst blåbærrene på og bag cheese-caken i en 175° varm ovn i cirka 50 minutter, til kagen har sat sig.

Køl cheesecaken helt af, inden den serveres.

Tip:
Hvis du ganger opskriften op med 4 og anvender en stor, almindelig form, er der kage til flere personer.

Opskriften stammer fra ‘Sund & slank året rundt – desserter’

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*