Ananas-cheesecake

Ananas cheesecake
Den flotte Ananas cheesecake har en dejligt forfriskende smag.

Det tager lidt tid at lave den lækre cheesecake, men det er umagen værd. Du kan også lave den med andre typer frugt fra dåse.

Bund:
15 g DDV plante 70
30 g rasp
lidt Multisød

Ostecreme:
2 blade husblas
150 g friskost naturel 20+
saft og skal af 1⁄2 økologisk citron
vanillekorn
Multisød

Top:
1 blad husblas
125 g ananas + 2 spsk saft (dåse, usødet)

Lad fedtstoffet blive helt blødt i en mikroovn (næsten smeltet) og bland det med rasp og Multisød. Blandingen presses helt fladt ud i en lille springform.

Udblød husblassen i koldt vand. Hæld vandet fra og smelt husblassen i en mikroovn ved fuld styrke i 1 minut eller i vandbad.

Rør osten blød med citronsaft, citronskal, vanillekorn og lidt Multisød. Vend den smeltede husblas i og hæld ostecremen oven på bunden. Stil kagen koldt, til den er fast.

Til toppen smeltes husblas på samme måde som ovenfor og blandes med ananassaften. Skær ananassen i små tern og læg dem på kagen. Hæld saften over. Kagen stilles igen koldt, til toppen er stivnet.

TIPS:
Cremen kan laves af DDV yoghurt i stedet for af friskost.

Opskriften er fra ‘Spis dig sund- frugt’¨

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*