0

Hvad skal vi med carinas.dk?

Posted by admin on 17. december 2014 in Forside |

Eftersom Carina hverken har tid eller lyst til – på nuværende tidspunkt i hvert fald – at lave sin egen blog, kan familien jo i mellemtiden bruge den som et samlingssted/rodekasse for alt mellem himmel og jord.

Jeg (Carinas mor) får mine diller og samler en masse oplysninger om de emner der interesserer mig i den “dilleperiode” – men et par måneder senere, når børnene ringer og spørger: “Hvad var det nu du sagde?” – Ja, så er jeg i gang med det næste og har sandsynligvis glemt svarene på deres spørgsmål. 🙂

Så jeg vil i første omgang gemme nogle noter – senere kan det måske blive sat sammen til noget mere struktureret…

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2009-2022 Carinas dk All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.